Melograno

Kolekcija senzualnog mirisa bogata svježinom, posvećena je jedinstvenom stablu koje se od davnina, zbog obilja cvijeća i sočnih plodova, povezuje sa simboličkim značenjem prosperiteta, veličanstvenosti i ponovnog rođenja.

Osim što L'Erbolario crpi zavodljive mirisne inspiracije iz stabla nara, formulira i dragocjene kozmetičke sastojke s blagotvornim svojstvima iz ovih sočnih plodova. Ovu mirisnu liniju obogaćuju bogati ekstrakti poput kore nara, koja tonizira i umiruje, te destilirane vode nara koja osvježava i hidratizira kožu.

U profinjenom mirisnom novitetu Melograno, nar izražava svu svoju raskoš u formulama proizvoda za osobnu njegu - parfemima i tretmanima za njegu tijela, koji sadrže do 98% sastojaka prirodnog podrijetla - ali također i u mirisima za dom, te u prekrasnim limitiranim setovima elegantnog poklon pakiranja.

L'Erbolario Hrvatska

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Ginepro Nero d.o.o.

Ulica Frana Kesterčaneka 2A
10000 Zagreb (Hrvatska)

OIB: 07873938043

info@ginepronero.com

Bez GMO
Nije testirano na životinjama
7 ispitanih metala

Kontrola sadržaja 7 metala * kako bi se smanjio rizik od mogućih alergija, a time i zaštitila visoko osjetljiva koža. * Nikal, olovo, arsen, kadmij, živa, antimon i krom

Bez sastojaka životinjskog porijekla

Bez sastojaka
životinjskog porijekla

FSC® papirnato pakiranje

FSC® papirnato
pakiranje

Dermatološki testirano

Dermatološki
testirano