Njega i zaštita na suncu

L’Erbolario pruža učinkovite proizvode visoke kvalitete za zaštitu od štetnog sunčevog djelovanja i dugotrajnu i ravnomjernu preplanulost.

Naši proizvodi za sunčanje:

• Štite kožu od UVA i UVB zraka zahvaljujući širokom rasponu SPF zaštitnih faktora koji zadovoljavaju svačije potrebe ovisno o, primjerice, vašem tipu kože, godišnjem dobu ili djelu dana kada se namjeravate izlagati suncu. Brinemo i o potrebama djece i stoga nudimo liniju proizvoda za zaštitu od sunca posebno formuliranu za nježnu i osjetljivu dječju kožu.

•Radi se o posebnim proizvodima za tijelo, lice, usnice i kosu kako bi svaki dio tijela dobio prikladno njegu!

•Proizvodi imaju različite formulacije i prilagođavaju se vašim željama i tipu kože. Primjerice, kreme su prikladnije za lice i kožu koja uz zaštitu treba mnogo hidratacije. Serumi, fluidi i sprejevi su idealni za one koji preferiraju lakšu formulu koja se brzo upija te su izvrsni za veće površine kože. Stikovi su savršeni za manje površine kože kojima treba maksimalna zaštita, poput usnica ili ožiljaka. Izbora je mnogo, ali svi proizvodi pružaju: ugodnost i jednostavnost nanošenja!

•Sadrže biljne derivate izvrsnih hidratantnih, hranjivih, omekšavajućih i obnavljajućih svojstava.

•Štite od štetnog djelovanja sunčevih zraka, koje uzrokuje preuranjeno starenje kože i pojavu pigmentacijskih mrlja, posebice na licu (npr. trudničke pjege, ožiljci, itd.).

Vrlo je važno koristiti proizvode za zaštitu od sunca i odabrati najprikladniji zaštitni faktor ovisno o vašoj dobi, fototipu kože ili godišnjem dobu. Naime, ako adekvatno ne zaštitite kožu, ona može brže ostarjeti ili, u najgorem slučaju, mogu se pojaviti oštećenja ili melanomi.

Osim proizvoda za zaštitu od sunca, u liniji 'Njega i zaštita na suncu' možete pronaći mnoge tretmane za poslije sunčanje, koji su savršeni za osvježavanje i hidratiziranje kože te pružaju olakšanje i produžuju preplanulost.

Nemojte zaboraviti na vašu kosu, kojoj osim zaštite prije izlaganja suncu treba i mnogo njege nakon sunčanja!

L'Erbolario Hrvatska

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Ginepro Nero d.o.o.

Ulica Frana Kesterčaneka 2A
10000 Zagreb (Hrvatska)

OIB: 07873938043

info@ginepronero.com

Bez GMO
Nije testirano na životinjama
7 ispitanih metala

Kontrola sadržaja 7 metala * kako bi se smanjio rizik od mogućih alergija, a time i zaštitila visoko osjetljiva koža. * Nikal, olovo, arsen, kadmij, živa, antimon i krom

Bez sastojaka životinjskog porijekla

Bez sastojaka
životinjskog porijekla

FSC® papirnato pakiranje

FSC® papirnato
pakiranje

Dermatološki testirano

Dermatološki
testirano