Naša fitokozmetika

Nudimo autentične i transparentne proizvode koji ispunjavaju svoja obećanja i s kojima dobivate vrijednost za novac jer su napravljeni od pomno izabranih sirovina koje su vješto razvijene slijedeći najstrožu regulativu dobrih proizvodnih praksi (Good Manufacturing) te su strogo kontrolirane tijekom svih faza prerade.

Kozmetički proizvodi jamče sigurnost, hipoalergeničnost i učinkovitost te su i certificirani strogim kliničkim ispitivanjima provedenima na Sveučilištu u Paviji - samo na zdravim dobrovoljcima, nikada na životinjama.

Sastojci biljnog porijekla

Kroz svoju obiteljsku i lokalnu tradiciju uvijek smo bili očarani beskonačnim vrijednostima biljaka koje su baza učinkovitosti i privlačnosti naše fitokozmetike. Vodeći princip našeg poslovanja temelji se na traženju ravnoteže između znanosti i tradicije: u L'Erbolariu najnapredniji proizvodni sustavi idu ruku pod ruku sa suvremenim istraživačkim razvojem u području kozmetike, ali pritom poštujući u cijelosti tradiciju biljnih drogerija.

per la casaNajmodernija istraživanja

Iza formulacije svakog od naših fitokozmetičkih proizvoda stoji briljantan tim kemičara, biologa i farmaceuta. Naš Laboratorij za istraživanje i razvoj, sa svojim naprednim kapacitetom za stvaranje kozmetičkih formulacija i strogim istraživačkim metodama, prepoznat je od strane Ministarstva obrazovanja i znanosti i neprestano radi na identificiranju novih primjena aktivnih sastojaka biljnog porijekla, kao i na stvaranju kozmetike koja nudi sve veću učinkovitost, sigurnost i privlačnost. S druge strane, potpuno nov i inovativan Laboratorij za ekstrahiranje fokusira se na razvijanju sve sofisticiranijih i blagotvornijih tehnika ekstrakcije sastojaka.

Oduvijek smo odbijali provoditi testove na životinjama i to se neće promijeniti

Otkad smo počeli razvijati naše prve kozmetičke proizvode, nikada nismo razmatrali mogućnost da naše gotove proizvode testiramo na životinjama. Godinama smo beskompromisno predani Međunarodnom sustavu o zabrani testiranja proizvoda na životinjama.

Sigurnost

Naša fitokozmetika je proizvedena u optimalnim higijenskim uvjetima. Naši kolege u Odjelu za kontrolu kvalitete uzimaju uzorke i provode fizikalno-kemijska i mikrobiološka ispitivanja na sirovinama, materijalima pakiranja, poluprerađenim proizvodima i gotovim proizvodima. Prije predstavljanja fitokozmetičkog proizvoda našim kupcima, svaki proizvod prolazi opsežna klinička ispitivanja s ciljem pronalska potencijalnih uzroka iritacija i alergijskih reakcija. Procjenu istraživanja uvijek provodi Odjel za internističku medicinu i medicinsku terapiju Sveučilišta u Paviji.

Per la bellezza del visoUčinkovitost

Učinkovitost naše kozmetike se provjerava s jednakom pažnjom i preciznošću kao i sigurnost. Klinička ispitivanja, in vitro ili testovi samoprocjene se na našim tretmanima ljepote uvijek provode pod kontrolom Sveučilišta u Paviji.

Privlačnost

Svojstvena privlačnost proizvoda, koja je pravi izazov prirodne i organske kozmetike, jedno je od stalnih fokusa naših istraživanja. Cilj nam je nuditi učinkovitu kozmetiku koja također sadrži primamljivu konzistentnost. Nježni mirisi naših proizvoda i njihova sofisticirana pakiranja inspirirani su izgledom drevnih herbarija i naš su prepoznatljivi zaštitni znak te se njima posebno ponosimo!

L'Erbolario Hrvatska

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Ginepro Nero d.o.o.

Ulica Frana Kesterčaneka 2A
10000 Zagreb (Hrvatska)

OIB: 07873938043

info@ginepronero.com

Bez GMO
Nije testirano na životinjama
7 ispitanih metala

Kontrola sadržaja 7 metala * kako bi se smanjio rizik od mogućih alergija, a time i zaštitila visoko osjetljiva koža. * Nikal, olovo, arsen, kadmij, živa, antimon i krom

Bez sastojaka životinjskog porijekla

Bez sastojaka
životinjskog porijekla

FSC® papirnato pakiranje

FSC® papirnato
pakiranje

Dermatološki testirano

Dermatološki
testirano