3 veljače 2021

Novi Beuty proizvodi iz linije s hijaluronom

Novi Beuty proizvodi iz linije s hijaluronom

Hijaluronska kiselina kao polisaharid mladosti, stanični učvrščivač, čuvar svježine, punoće i čvrstoće kože ima nevjerojatnu sposobnost održati i do tisuću puta veću količinu vode od svoje težine. Iz tog razloga unutar našeg tijela vrši osnovnu funkciju regulacije hidratacije i plastičnosti tkiva. Hijaluronska je kiselina inovativni kozmetički sastojak koji se odmah pozicionirao među vodećim aktivnim sastojcima protiv starenja i ima višestruke nevjerojatne sposobnosti.

Ova hidrofilna molekula koži jamči neprestanu hidrataciju, ograničava isparavanje vode iz epidermisa što može dovesti do suhoće i pojave neuglednih bora, kožu čini glatkom i čvrstom te potiče fiziološku tvorbu kolagena i proteina odgovornog za napetost kože.

Visoka molekularna težina hijaluronske kiseline omogućava joj da se zadrži na površini kože i tvori nevidjivi zaštitni film te blokira prolazak molekula vode što ograničava njeno hlapljenje te sprečava isušivanje kože i njeno prerano starenje. Hijaluronska kiselina srednje molekularne težine hidratizira kožu uz barijeru kože što kožu održava elastičnom, a njenu teksturu nježnom. I naposlijetku, niska molekularna težina hijaluronskoj kiselini omogućava da još bolje prodire u epidermis i potiče tvorbu kolagena, proteina koji čuva čvrstoću tkiva.

Već poznata anti-age linija za dubinsku hidrataciju s hijaluronskom kiselinom dobila je dva nova Beauty proizvoda koja smo svi željno iščekivali.

Upoznajte karakteristike Beauty vodice u spreju i Beuty kupelji obogaćene hijaluronskom                  kiselinom prirodnog podrijetla, sastojkom kojeg žene diljem svijeta obožavaju!

Beauty vodica za lice i tijelo Acido Ialuronico

Tretman za hidrataciju lica i tijela s inovativnim ultrafilterom hijaluronske kiseline i molekularnim filmom koji štiti i osvježava kožu.

Poput fontane ljepote, ovaj sprej svojom izuzetno finom teksturom tonira i osvježava kožu, revitalizirajući je i pružajući trenutni osjećaj ugode. Zahvaljujući novom ultra filteru hijaluronske kiseline i inovativnom hidratantnom molekularnom filmu crvenih algi i glukoze, koža je vidljivo poboljšana: izgledati će blistavije i glađe, s finijom teksturom i manje vidljivim porama.

Proizvod ne sadrži parfem, nema silikona, parabena i petrolatuma te sadrži 97% sastojaka prirodnog podrijetla. Preostali postotak sastojaka jamči stabilnost i privlačnost proizvoda.

Beauty kupelj s trostrukim djelovanjem Acido Ialuronico

Inovativan gel za tuširanje u obliku tretmana za tijelo obogaćen ultrafilterom hijaluronske kiseline i destilatom pulpe kokosa.

Savršen gel za tuširanje koji spriječava isušivanje kože te ju ostavlja zategnutom, mekom i baršunastom nakon svake primjene. Ovaj je gel dragocjen zahvaljujući inovativnom ultrafilteru hijaluronske kiseline, koji pomaže u održavanju i poboljšanju razine vlažnosti kože, zajedno s osvježavajućim destilatom kokosove pulpe. Nakon kupke ili tuširanja preporučujemo nanošenje kreme za tijelo s hijaluronskom kiselinom.

Proizvod ne sadrži silikone, parabene, sulfatne tenzide i petrolatume. Proizvod sadrži 96% sastojaka prirodnog podrijetla dok preostali postotak sastojaka jamči stabilnost i privlačnost proizvoda.

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Ginepro Nero d.o.o.

Ulica Frana Kesterčaneka 2A
10000 Zagreb (Hrvatska)

OIB: 07873938043

info@ginepronero.com

Bez GMO
Nije testirano na životinjama
7 ispitanih metala

Kontrola sadržaja 7 metala * kako bi se smanjio rizik od mogućih alergija, a time i zaštitila visoko osjetljiva koža. * Nikal, olovo, arsen, kadmij, živa, antimon i krom

Bez sastojaka životinjskog porijekla

Bez sastojaka
životinjskog porijekla

FSC® papirnato pakiranje

FSC® papirnato
pakiranje

Dermatološki testirano

Dermatološki
testirano