15 travnja 2021

Zaljubite se u proljetni mirisni novitet obogaćen Oolong čajem!

Zaljubite se u proljetni mirisni novitet obogaćen Oolong čajem!

Započnite proljetne dane uz neodoljive mirise svježine i zaljubite se u jedinstvenu formulu kojom je nadahnuta mirisna linija Foglie di Tè!

Oolong čaj, odnosno ''plavi čaj'', ima iznimno revitalizirajuća i tonizirajuća svojstva. Poznat po svojoj boji, od morsko plavih do ljubičastih nijansi, vrlo je bogat antioksidansima, mineralnim solima i polifenolima koji pomažu u suzbijanju djelovanja slobodnih radikala, pridonoseći održavanju mladosti kože. Tako se iz naših laboratorija za kompoziciju mirisnih nota, s ekstraktom i infuzom Oolong čaja, razvila linija koja nudi revitalizirajuća i tonizirajuća svojstva za ljepotu lica i tijela.

Foglie di Tè linija

Do 97% sastojaka prirodnog podrijetla*

Pažljivo odabrani ekstrakti prirodnog podrijetla poput listova čaja, verbene i vodene metvice savršeno će njegovati svaku kožu. Uz neodoljivu Foglie di Tè liniju sada možete svojem tijelu, ali i umu, pripremiti pravi opuštajući tretman. Pripremite šalicu svježeg čaja i pronađite svoje nove omiljene proizvode!

Beauty box

Beauty kutija za njegu tijela

Ova elegantna i praktična mirisna kutija, svojom bojom nadahnutom karakterističnim nijansama listova Oolong čaja, sadrži dva izuzetno praktična proizvoda, savršena za svako putovanje:
- nježnu mirisnu kupelj od 75 ml
- hidratantnu kremu za tijelo i ruke od 75 ml

NJegujući set

Set za njegu tijela i ruku

Zaljubite se u jedinstven duo set za njegu kože lica i ruku. Stvoren za elegantnu policu ili umivaonik, postati će dodatak koji Vašu kupaonicu pretvara u mjesto blagostanja i harmonije! Ovaj prekrasan set sastoji se od:
- nježnog gela za pranje lica i ruku od 250 ml
- hidratantne kreme za tijelo i ruke od 250 ml

Foglie di Te

Novu L'Erbolario mirisnu liniju, bogatu dragocjenim aktivnim sastojcima prirodnog podrijetla od sada možete pronaći u našoj jedinoj monobrand trgovini u Masarykovoj 6 u Zagrebu, kao i na L'Erbolario web trgovini.

Logo listovi čaja

Zakoračite u proljeće uz profinjenost i eleganciju nadahnute notama Oolong čaja s potpisom L'Erbolario prirodne kozmetike!

Vaš L'Erbolario

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Ginepro Nero d.o.o.

Ulica Frana Kesterčaneka 2A
10000 Zagreb (Hrvatska)

OIB: 07873938043

info@ginepronero.com

Bez GMO
Nije testirano na životinjama
7 ispitanih metala

Kontrola sadržaja 7 metala * kako bi se smanjio rizik od mogućih alergija, a time i zaštitila visoko osjetljiva koža. * Nikal, olovo, arsen, kadmij, živa, antimon i krom

Bez sastojaka životinjskog porijekla

Bez sastojaka
životinjskog porijekla

FSC® papirnato pakiranje

FSC® papirnato
pakiranje

Dermatološki testirano

Dermatološki
testirano