21 October 2021

L'Erbolario predstavlja jedinstvene zimske novitete!

L'Erbolario predstavlja jedinstvene zimske novitete!

Dragi naši ljubitelji prirodne kozmetike,

I ove godine vam sa zadovoljstvom predstavljamo L'Erbolario zimske novitete obogaćene dragocjenim mirisnim notama i pažljivo kreirane za nju i njega! Zakoračite u hladnije dane uz neodoljive mirise elegancije i mističnosti, te se zaljubite u jedinstvene formulacije kojima su nadahnute linije Rosa Purpurea i Bacche Fiori Legni!

Profinjenost galske ruže ili svježina bobica i kore drveta?

Pažljivo odabrani ekstrakti poput esencije galske ruže, gloga, cvjetova naranče i cedrovine savršeno će njegovati sve tipove kože! Uz neodoljive kompozicije linija Rosa Purpurea i Bacche Fiori Legni sada možete svojem tijelu, ali i umu, pripremiti prave opuštajuće tretmane.

Limitirana izdanja i elegantne poklon kutije

Kada poklanjamo s pažnjom, uvijek polazimo od sebe. Poklanjajući L’Erbolario kozmetiku komuniciramo i podsjećamo na važnost prirodne ljepote te darujemo kvalitetu upakiranu u prekrasan dizajn dugogodišnjeg rada. I ove godine nastojimo stvarati iznenađenje kod otvaranja poklona prekrasno dizajniranim kutijama, pochettima i vrpcama u različitim bojama. Sofisticirani poklon paketi, limitirana izdanja, jedinstveni proizvodi i limene kutije s uzorkom samo su dio široke ponude koje kriju ove dvije mirisne linije.

Pronađite svoje nove mirisne rituale!

Ovu zimu učinite čarobnom oazom mirisa za svoje tijelo i um! Mirisne novitete s potpisom L'Erbolario prirodne kozmetike od sada možete pronaći u našoj jedinoj monobrand trgovini u Masarykovoj 6 u Zagrebu, kao i na našoj web trgovini - www.lerbolario.hr

Istražite, isprobajte i doživite aromatično putovanje kroz šumu i vrtove!

Zavolite svoj novi mirisni potpis!

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Ginepro Nero d.o.o.

Ulica Frana Kesterčaneka 2A
10000 Zagreb (Hrvatska)

OIB: 07873938043

info@ginepronero.com

Bez GMO
Nije testirano na životinjama
7 ispitanih metala

Kontrola sadržaja 7 metala * kako bi se smanjio rizik od mogućih alergija, a time i zaštitila visoko osjetljiva koža. * Nikal, olovo, arsen, kadmij, živa, antimon i krom

Bez sastojaka životinjskog porijekla

Bez sastojaka
životinjskog porijekla

FSC® papirnato pakiranje

FSC® papirnato
pakiranje

Dermatološki testirano

Dermatološki
testirano