12 July 2022

Ženski ljetni parfem s citrusnim notama

Ženski ljetni parfem s citrusnim notama

Dragi naši ljubitelji prirodne kozmetike,

Predstavljamo vam novi ženski parfem s citrusnim notama -  Cedro di Calabria.

Ono što ovu liniju čini jedinstvenom je upravo limun koji dolazi iz egzotičnog juga Italije - prekrasne pokrajine Kalabrije!

Uz kalabrijski limun, miris se otvara svježim notama bergamota i ružičastog bibera, dok završava bazom od vanilije. Potaknuta svim bogatstvima dragocjenih agruma, mirisna linija CEDRO DI CALABRIA prožeta je jedinstvenom formulom i neodoljivim mirisnim notama u koje ćete se nedvojbeno zaljubiti.

Bogato i osvježavajuće voće koje cijeloj liniji prenosi trenutak slatkog bijega, stiže u naše laboratorije gdje se ručno reže i koristi za izradu okrepljujućeg ekstrakta i osvježavajuće destilirane vode čija formula obuhvaća sljedeće proizvode:

- Kremastu kupelj 100 ml
- Svilenkastu kremu za tijelo 100 ml
- Mirisni sprej za tijelo 100 ml
- Kruti šampon za kosu i tijelo 60 g
- Parfem 15 ml
- Parfem 50 m

Dragocjena moć kalabrijskog limuna!

Ovaj citrus zamamne boje mnogo je više od izvora vitamina C. Obiluje vitaminima A i B, a osim što je zadužen za blistav ten, njegove blagodati učvršćuju kožu tijela, djeluju antibakterijski i pružaju neodoljivi miris svježine! Svih 6 proizvoda ovog noviteta možete pronaći u našoj monobrand trgovini u Masarykovoj 6 ili na web shopu - www.lerbolario.hr .

100% reciklirajuća ambalaža proizvoda

Svi proizvodi iz linije Cedro di Calabria mogu se 100% reciklirati, dok je ambalaža izrađena od reciklirane plastike ili biljnog podrijetla od šećerne trske. Proizvodi dolaze u količinama do 100 ml i ne sadrže dodatna vanjska papirnata pakiranja.

Prepustite svojim osjetilima egzotično putovanje obalama Mediterana!

Otkrijte sve blagodati nove L'Erbolario linije Cedro di Calabria koja će vas osvojiti svojom dragocjenom formulom obogaćenom notama kalabrijskog limuna, bergamota i vanilije!

Prigrlite svo bogatstvo citrusa i ovog, kao i svakog ljeta, uživajte u L'Erbolario proizvodima!

Vaš L'Erbolario

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Ginepro Nero d.o.o.

Ulica Frana Kesterčaneka 2A
10000 Zagreb (Hrvatska)

OIB: 07873938043

info@ginepronero.com

Bez GMO
Nije testirano na životinjama
7 ispitanih metala

Kontrola sadržaja 7 metala * kako bi se smanjio rizik od mogućih alergija, a time i zaštitila visoko osjetljiva koža. * Nikal, olovo, arsen, kadmij, živa, antimon i krom

Bez sastojaka životinjskog porijekla

Bez sastojaka
životinjskog porijekla

FSC® papirnato pakiranje

FSC® papirnato
pakiranje

Dermatološki testirano

Dermatološki
testirano