12 April 2022

Upoznajte ekskluzivnu L'Erbolario inovaciju za njegu lica!

Upoznajte ekskluzivnu L'Erbolario inovaciju za njegu lica!

Dragi naši ljubitelji prirodne kozmetike,

Eliksir života, zlato, koristili su drevni liječnici, ali i poznata ljepotica Kleopatra kako bi održala svoj ten mladim i blistavim. Koristio se u tradicionalnoj kineskoj i drevnoj indijskoj medicini (ayurvedi), za tretiranje brojnih zdravstvenih tegoba, ali i za pomlađivanje te revitalizaciju tijela.

Vrhunski tretmani nove L'Erbolario linije Vitamina C & Oro 24K sadrži čestice čistog 24K zlata, a formulirana je kao vitaminski koktel iznimno učinkovitih sastojaka poput vitamina C koji, u kombinaciji s 24K zlatom, pojačava njegovo anti-age djelovanje.

Linija sadrži tri koraka do idealne rutine njege kože:

Vitamin C & 24K Gold prah za čišćenje lica - Revolucionarni prah za čišćenje se u dodiru s vodom pretvara u nježnu pjenu za čišćenje. Pogodan je za sve tipove kože, uključujući suhu i osjetljivu. Sadrži vitamin C i čestice čistog zlata za glatku i blistavu kožu, pojačan ekstraktima kavijar limete, listovima limete te grančicama i listovima limuna.

Vitamin C & 24K Gold 24 h krema za lice - Ova dragocjena dnevna i noćna vidljivo smanjuje površinske bore i daje glatku, kompaktniju i sjajniju kožu odmah nakon korištenja. Moćni koktel Vitamina C i 24 K zlata pojačavaju anti-age djelovanje kreme za lice. Ekstrakti limeta kavijara, listova limete, listova i grančica limuna daju dodatni doprinos vitaminu C i polifenolima, jačajući antioksidativno djelovanje ove rutine.

Vitamin C & 24K Gold krema za okoloočno područje - Hijaluronska kiselina hidratizira područje oko očiju i čuva kolagen, dok kofein iz zrna zelene kave pomaže mikrocirkulaciji površine kože smanjujući tako podočnjake i sitne bore. Znakovi umora vidljivo su smanjeni.

Ovu dragocjenu L'Erbolario inovaciju u njezi kože lica potražite u našoj monobrand trgovini u Masarykovoj 6 ili putem web trgovine - www.lerbolario.hr !

Vaš L'Erbolario

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Ginepro Nero d.o.o.

Ulica Frana Kesterčaneka 2A
10000 Zagreb (Hrvatska)

OIB: 07873938043

info@ginepronero.com

Bez GMO
Nije testirano na životinjama
7 ispitanih metala

Kontrola sadržaja 7 metala * kako bi se smanjio rizik od mogućih alergija, a time i zaštitila visoko osjetljiva koža. * Nikal, olovo, arsen, kadmij, živa, antimon i krom

Bez sastojaka životinjskog porijekla

Bez sastojaka
životinjskog porijekla

FSC® papirnato pakiranje

FSC® papirnato
pakiranje

Dermatološki testirano

Dermatološki
testirano