11 May 2023

Prirodni PEKMEZ ZA SUNČANJE - kultna L'Erbolario formula koja ne izlazi iz mode

Prirodni PEKMEZ ZA SUNČANJE - kultna L'Erbolario formula koja ne izlazi iz mode

L'Erbolario bestseler bez kojeg ne možemo zamisliti ljeto!

Obogaćen mrkvom, orahovom ljuskom i aloe verom, L'Erbolario PEKMEZ je omiljeni proizvod za divnu preplanulu put koji želimo u torbi za plažu.


Sigurno ste barem jednom čuli za L'Erbolario proizvod koji je već više od desetljeća omiljen među ženama - pekmez za superbrzo tamnjenje.
Premda ne sadrži filtre za zaštitu od sunca, njegova formula apsolutno opravdava svoj kultni status. Pruža svilenkast izgled, trenutnu tamniju nijasnu, intenzivnu hidrataciju te potiče ubrzano tamnjenje. Ova jedinstvena tekstura obiluje hranjivim sastojcima koji koži osiguravaju mekoću i sjaj tijekom i nakon sunčanja.

Namjenjen je osobama srednje i tamnije puti koje brzo tamne ili već imaju podlogu, a može se koristiti u kombinaciji sa zaštitnim faktorom. Za osobe svijetlije puti i osjetljive kože dodatno se na sloj zaštitne kreme s SPF zaštitnim faktorom aplicira L’Erbolario pekmez.
Na povišenoj temeraturi pekmez ne mijenja konzistenciju koja je između ulja i gela, ima zaštitni poklopac koji spriječava bilo kakvo curenje proizvoda.

L'Erbolario pekmez, ili tzv. marmelada za superbrzo tamnjenje, obogaćena je mrkvom, orahovom ljuskom i aloe verom, a ono što ju, osim nježne teksture čini toliko traženim proizvodom, božanstveni je miris prirodnih sastojaka od kojih je napravljen.
Nanesite ga ravnomjerno na tijelo i nježno umasirajte. Vaša će koža trenutno biti mekana, svilenkasta i sjajna dok će ekstrakti orahove ljuske i ulja mrkve izvući tamnu put i dodatno je naglasiti. Pekmez je vodootporan, ali preporučujemo ponovno nanošenje nakon kupanja.

Otkrijte čarobnu formulu za ljeto u koju ćete se odmah zaljubiti!

Cjelokupan L'Erbolario SUN asortiman možete pronaći u našoj jedinoj monobrand trgovini u Masarykovoj 6 u Zagrebu, te na našem službenom web shopu - www.lerbolario.hr .

Ove godine, vodeći talijanski brend prirodne kozmetike slavi svoj veliki 45. rođendan, te priprema jedinstvene mirisne novitete, proizvode za njegu ali i razne promocije.

„Zamislite koliko je ljubavi, znanja i ulaganja u nečemu što gradite svaki dan, već punih 45 godina! L'Erbolario sretan ti rođendan!“

Vaš L'Erbolario

 www.instagram.com/lerbolariostorezagreb

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Ginepro Nero d.o.o.

Ulica Frana Kesterčaneka 2A
10000 Zagreb (Hrvatska)

OIB: 07873938043

info@ginepronero.com

Bez GMO
Nije testirano na životinjama
7 ispitanih metala

Kontrola sadržaja 7 metala * kako bi se smanjio rizik od mogućih alergija, a time i zaštitila visoko osjetljiva koža. * Nikal, olovo, arsen, kadmij, živa, antimon i krom

Bez sastojaka životinjskog porijekla

Bez sastojaka
životinjskog porijekla

FSC® papirnato pakiranje

FSC® papirnato
pakiranje

Dermatološki testirano

Dermatološki
testirano