30 November 2023

Svitanje u Aziji i noć u Tangeru u novim L’Erbolario mirisnim linijama

Svitanje u Aziji i noć u Tangeru u novim L’Erbolario mirisnim linijama

Novi L'Erbolario mirisni potpisi

Zvjezdana noć pada na krovove Tangera, dok slani povjetarac diže iz tamnog mora, donoseći olakšanje od goruće dnevne vrućine. Dnevna vreva prestaje, tišina se nadvija ulicama Medine: vrijeme je za san. Daleko u Aziji, lotosov cvijet, s prvim svjetlom zore, otvara svoje latice na površini vode, savršenim skladom i staloženošću. Obje slike, svitanje u Aziji i zvjezdana noći u tajanstvenom gradu u Maroku, inspirirale su L'Erbolario na stvaranje dvije nove mirisne linije.

Notte a Tangeri kao egzotičan arapski ritual koji spaja najfinije voće i začine poput mandarine, datulja, bergamota, anđelike, heliotropa, vanilije i jantara. Dok je prava jutarnja poslastica Alba in Asia s cvjetnim notama, dobivenim iz cvijeta lopoča, riže, s notama limuna, cvijeta naranče, bijelog mošusa i cedrovine.


Točno prije sezone blagdana, iz L’Erbolario laboratorija nam stižu dvije nove, gurmanske mirisne linije koje će vas zasigurno oduševiti!

Buđenje: L’Erbolario Alba in Asia

Lopoč - neodoljiv cvijet koji se polako otvara s prvim jutarnjim svjetlom, šireći svoje latice po površini vode u savršenom skladu i ravnoteži. Nedvobojno predstavlja simbol profinjenosti, gracioznosti i čistoće u istočnjačkim kulturama.

Linija Alba in Asia inspirirana je ovim prekrasnim cvijetom, te se sastoji od ukupno 14 proizvoda: parfemom s cvjetnim i vodenastim notama, tretmanima ljepote za tijelo i lice s dragocjenim sastojcima iz cvijeta lopoča i riže, opuštajućih mirisa za dom i jedinstvenih poklon paketa u limitiranom izdanju.
Otkrijte novu mirisnu liniju i priuštite svojim osjetilima harmoničnost i opuštanje!

Zvjezdana noć - L’Erbolario Notte a Tangeri

Baš kao romantičan i tajanstven grad, liniju Notte a Tangeri obilježava neodoljiv šarm toplih, arapskih noći. Ova nova, jedinstvena mirisna linija sastoji se od ukupno 14 proizvoda u profinjenim, mističnim pakiranjima: senzualnog parfema, opuštajućih rituala za tijelo i lice obogaćenih ekstraktima mandarine, datulje i kardamoma, profinjenim mirisima za prostor te limitiranim poklon paketima. Jedinstveni noviteti stvoreni u našim laboratorijima obavijaju sva osjetila ugođajem iz snova pod zvjezdanim nebom.
Uronite u naš wellness ritual inspiriran marokanskim hamamom!

Proizvodi iz novih linija Alba in Asia te Notte a Tangeri ne sadrže silikone, sulfate, tenzide sulfata, parabene, petrolatum.

Sve proizvode iz novih linija možete pronaći u L'Erbolario monobrand trgovini u Masarykovoj 6 i na web shopu - www.lerbolario.hr !

Vaš L'Erbolario

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Ginepro Nero d.o.o.

Ulica Frana Kesterčaneka 2A
10000 Zagreb (Hrvatska)

OIB: 07873938043

info@ginepronero.com

Bez GMO
Nije testirano na životinjama
7 ispitanih metala

Kontrola sadržaja 7 metala * kako bi se smanjio rizik od mogućih alergija, a time i zaštitila visoko osjetljiva koža. * Nikal, olovo, arsen, kadmij, živa, antimon i krom

Bez sastojaka životinjskog porijekla

Bez sastojaka
životinjskog porijekla

FSC® papirnato pakiranje

FSC® papirnato
pakiranje

Dermatološki testirano

Dermatološki
testirano