Noćna krema za lice Algadetox

2 u 1 noćni tretman za obnavljanje kože s klorelom, ekstraktom konjske rotkvice i vitaminom C

  • Veličina: 50 ml
  • Kod: 012.011

308,00 kn

***DEFAULT_AVAILABLE_NOW***

Opis

Ova posebna noćna krema može se koristiti i kao maska. Savršena je za obnavljanje kože lica i vraćanje prirodnog sjaja nakon cjelodnevnog boravka u gradu i izloženosti utjecaju mnogih čimbenika iz okoliša. Sadrži vitamin C i ekstrakte algi Sargassum muticum i klorela, koji suzbijaju radikale i starenje kože, dok ekstrakt konjske rotkvice, fitinska kiseline i ceramida iz masline zajedno obnavljaju barijernu funkciju epidermisa i „razbuđuju“ kožu koja je umorna i pod stresom.

Savjet o uporabi

Nanesite svaku večer na lice kao noćnu kremu. Jednom tjedno nanesite veću količinu proizvoda kao masku za lice, ostavite da djeluje 10 minuta ili cijelu noć izbjegavajući okoloočno područje. Dodavanjem 2 kapi Algadetox aktivatora ljepote pojačat ćete djelovanje proizvoda bez obzira na koju se metodu nanošenja odlučili. Preporučamo da preparat odstranite Algadetox uljnim gelom za čišćenje .

Funkcionalne tvari

Ekstrakti konjske rotkvice, klorele i alge Sargassum muticum, ceramidi maslinovog ulja, ulja kamelije, šafranike, chia sjemenki, jojobe i suncokreta, kakaov maslac, fitinska kiselina iz riže, hijaluronska kiselina, steroli nara, neosapunjive frakcije maslinovog ulja, vitamin C, vitamin E iz soje.

Detaljno o proizvodu

  • 100% proizvedeno u Italiji
  • 7 ispitanih metala
  • Nije testirano na životinjama
  • Dermatološki testirano
  • Bez sastojaka životinjskog porijekla
  • FSC®® papirnato pakiranje
L'Erbolario Store Hrvatska

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Ginepro Nero d.o.o

Ulica Frana Kesterčaneka 2A
10000 Zagreb (Hrvatska)

OIB: 07873938043

info@ginepronero.com

Bez GMO
Nije testirano na životinjama
7 ispitanih metala

Kontrola sadržaja 7 metala * kako bi se smanjio rizik od mogućih alergija, a time i zaštitila visoko osjetljiva koža. * Nikal, olovo, arsen, kadmij, živa, antimon i krom

Bez sastojaka životinjskog porijekla

Bez sastojaka
životinjskog porijekla

FSC® papirnato pakiranje

FSC® papirnato
pakiranje

Dermatološki testirano

Dermatološki
testirano