Verbena

Predstavljamo vam proljetni L'Erbolario novitet - Verbenu!

Ova mirisna linija stvorena kombinacijom dviju sorti verbene - sporiš (Verbena officinalis L.) i limuna (Aloysia citriodora) - otkriva jedinstvenu svježinu i podiže raspoloženje. Vrlo diskretnog i jednostavnog izgleda, ove dvije vrste verbene skrivaju itekako zanimljiva iznenađenja: Limunska verbena odiše svježim mirisom limuna i koristi se u medicini, kozmetici, hrani i piću, dok je Verbena sporiš poznata u travarskoj tradiciji po svojim protuupalnim i opuštajućim svojstvima.

Mirisna linija Verbena sastoji se od 7 proizvoda uključujući i jedno limitirano izdanje. Naš temelj linije - Verbena parfem - proširen je istoimenim proizvodima za njegu tijela i kose, te osvježavajućim mirisom za prostor u spreju. Nova, pažljivo kreirana formula stvorena je uz pomoć ekstrakata i destilirane vode Verbene proizvedene u našim laboratorijima.  L'Erbolario novitet stvoren je kako bi potaknuo mirisnu energiju, uljepšao proljetne dane i ponovno povezao naša osjetila s prirodom.

L'Erbolario Hrvatska

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Ginepro Nero d.o.o.

Ulica Frana Kesterčaneka 2A
10000 Zagreb (Hrvatska)

OIB: 07873938043

info@ginepronero.com

Bez GMO
Nije testirano na životinjama
7 ispitanih metala

Kontrola sadržaja 7 metala * kako bi se smanjio rizik od mogućih alergija, a time i zaštitila visoko osjetljiva koža. * Nikal, olovo, arsen, kadmij, živa, antimon i krom

Bez sastojaka životinjskog porijekla

Bez sastojaka
životinjskog porijekla

FSC® papirnato pakiranje

FSC® papirnato
pakiranje

Dermatološki testirano

Dermatološki
testirano